Zupa z cukinii z włoszczyzną w paski i ziemniakami, serem feta oraz koperkiem
Żurek na zakwasie z białą kiełbasą boczkiem i warzywami z jajkiem
Dania główne
Ravioli z zielonymi szparagami serkiem mascarpone 12 szt. w sosie alfredo z tartym parmezanem i pietruszką
Makaron z kurczakiem cukinią i sosem alfredo
Karmazyn panierowany podany w towarzystwie frytek i surówki
Polędwica z dorsza podana na cytrynowym makaronie z marchewka i bobem
Łosoś marynowany pieczony podany na talarkach ziemniaczanych z grillowaną cukinią w sosie cytrynowo maślanym
Pierś kurczaka w emulsji owocowej na pomarańczach podana z talarkami ziemniaczanymi i świeżą sałatką
Kurczak w sosie z suszonych pomidorów oraz cukinii z talarkami ziemniaczanymi
Pieczone udko kaczki podane z kluskami na parze w sosie żurawinowym na czerwonej kapuście z truskawkami
Żeberka marynowane długo duszone 500 gr podane na zasmażanej kapuście z cząstkami ziemniaczanymi
Tradycyjny kotlet schabowy smażony na smalcu z zasmażaną kapustą i cząstkami ziemniaczanymi
Eskalopki z polędwiczki wieprzowej w sosie kurkowym podane z kluskami i surówką
Grillowana kofta na picie z czerwoną cebulą marynowaną, ajwar i tzatziki
Szarpany karczek w bułce hamburgerowej z sałatą i surówką z czerwonej kapusty z frytkami
Burger wołowy z sezonowanej wołowiny z plastrami bekonu, serem cheddar, pomidorem, piklami i frytkami
Stek z sezonowanej polędwicy wołowej 240 gr podany z warzywami z woka oraz z frytkami
Dania dla dzieci
Nuggetsy drobiowe z polędwiczek kurczaka z frytkami i surówką
Raviolii z serem na słodko mini pierożki 8 szt. z sosem waniliowy
Każde danie przygotowujemy od podstaw, z dbałością o najdrobniejsze detale, by dostarczyć Wam prawdziwie wyjątkowe doznania kulinarne. Ponieważ stawiamy na jakość i świeżość, prosimy o cierpliwość – czas oczekiwania to około 35 minut.
WSZYSTKIE NASZE PRODUKTY MOGĄ ZAWIERAĆ ALERGENY WRAZ Z ICH POCHODNYMI. TABELA ALERGENÓW DOSTĘPNA NA ŻYCZENIE U OBSŁUGI